Sveriges primeminsider: – Sjokkert nad køysløsheten

The Minister of Statistics, Magdalena Andersson, is ready to learn about the problems in Malmö, der en kvinne bosatt in Norge ble skadd.

Area chief of the Malmö police, Petra Stenkula, said at the right 31-year-olds at the shopping center Emporia were well known by the police.
Post: Post:

Politiet rykket ut med store forces da det ble meldt om skyting på shopping center Emporia i Malmö.

En 31 år gammel mann ble drept i det som politiet spötmerer som en gangrelatert skyteepisode på shopping center Emporia fredag.

The attack var according to the police rettet mot mennen, men en 39 år gammel kvinne som gegendvis var på stedt ble truffet av skudd. Expressen skriver at det er snakt om en kvinne som er bosatt i Norge. According to the avisen er hun sårður säði bede bedre og har måt vaði sykeveshet.

– Jeg er schokkert over gysbesløsheten i denne handlingen. I’m thinking of all those who fear for sine liv and of course er väregs oppskaket, sier primeministeren.

Mange mensker var ute på handletur da skyteepisoden fant sted ved 17-tiden. Flere søkte tilflukt i butikker da gjerningspersonen opened ild.

– Det må ha vært en frekktelig oppseljeg og skapt redsel, sier Andersson på en pressekonferanse saturday.

– When the society attacks, så må det ogås fære seg. Politiet har min og hele det svenske folkets stöte i arbetten, hun continues.

Underage

En 15 år gammel gutt er pågrepet, mistenkt for å ha skutt.

Andersson sier hennes parti Socialdemokraterna nå ser neerer på ordningen med straferebatt for younger lovbrytere. Blir den mistenkte 15-åringen gümtiten for skytingen på shopping centeret, er den maximale strafenen four år i en luktet sorgsordning for ungdom. Årsaken er hans unge alder.

– Vi ser på hvordan vi bør behandeldem dem som er under 18, sier hun, og obstreler at det ogås handler om å stanse rekrutteringen til kriminelle gänger.

– Ungdommer skal ha andre perspektiver enn å lokkes inn i de kriminelle gängene. Det handler om å ha gode forbilder, edelre som går på jobb, snakker svensk og payer skatt, sier Andersson.

Nekter Straffskyld

Politiet orienterte om skytingen på en pressekonferanse saturday.

– Alt indicates that the attack was aimed at 31-year-olds, and at women who were truffet av skudd, kom i veien, sier omrededsjef ved Malmö-politiet, Petra Stenkula.

15-åringen som er pågrepet og varetektsfengslet, nekter straffskyld. Han er siktet for drap og drapsforsøk, opplyser Helena Ekstrand i den svenske påtalemyndigheten.

Stenkula sier at teorien preliminaire er at gutten var alene om skytingen, men de luskerer ikke at andre personer kan ha medvirket.

Kjent for politics

Mannen som döde, var en kjenning av politie.

– Vi känder godt til våre grovt kriminelle, og dette er en person vi er godt könd med, sier Stenkula og gränder at de ikke kunne avverge skytingen.

Expressen scriver and manen som ble drept, var medlem av MC-gjengen Satudarah and ledet den locale underavdelingen Assassin.

Det var i 17-tiden at the police fikk melding om skytingen på det store shopping center Emporia like sør for Malmö og en stor utrykning ble satt i gang.

Stenkula says that it has been a trapping of voldens in Malmö in recent times, with more drap, after a longer period with lower conflict levels.

Post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *