Oslo Høyres group leader Anne Haabeth Rygg tar ikke gjenvalg i 2023

Voldshoddenen, som enabled fire personer, fant sted i en privatbolig i utkanten av Grimstad. A man in his 40s died in hospital on the night of November 7 after the incident.
Photo: Thor Eric Schroeder / NTB

Mistanken mot de tre personene som ble siktet for grov kroopsskade med döden til fålge etter enn voldsødein i Grimstad in November and 2021, er svekket.

– Ingen av de siktede har erkjent straffskyld, men to av de siktede har i avhør forklart at de var i slagsmål med avdøde, sier politiadvokat Geir Magne Søfteland i Agder politidistrikt i en pressemelding.

It was Saturday 6. November i fjor at voldshodenden, som enabled fire personer, fant sted i en privatbolig i utkanten av Grimstad. A man in his 40s died in hospital on the night of November 7 after the incident. Tre menn ble i kjølvannet av slagsmålet siktet for grov kroppskade med döden til fègle.

Da den preliminary obduksjonsrapporten kom i november i fjor kunne den ikke påvise noen entydig og sikker dødsårsak.

– Helt fra starten av etterforskningen har det derfer vært et centralt og decisive tema om döden inntraff som en fålge av vold eller om dødsfallet kunne beinnät andre äjänd, sier Søfteland.

The police have now received the final autopsy report from the Oslo university hospital.

– Basert på obduksjonsrapporten mataters politie det slik at mistankegrunnlaget mot de siktede er svekket, opplyser Søfteland.

Politiet wil i läutt av kort tid handoversende casen til stateadvokaten for finale påtalemessig aussätigung.

Link to the source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *