Digitiseringen må fungerie ogse for oss som er hel- eller halvgamle

  • Gro Hillestad Thune

    Pensjonist og menskerettsrådiger

Ingangen til Skatteetaten (Skattedirektoratet) ved Helsfyr i Oslo.

Digitiseringen må fungerie ogse for oss som er hel- eller halvgamle.

Debate
Dette er et debatennlegg. Meninger i teksten står for skribentens regning.

I allow me å stille dette question til skattedirektoren etter å ha kastet bort et utall av timer for å få på å enkel opersionen.

Det jeg har påligt, og perhaps – hvis lykken står meg bi – omsider klart, har vært å krab me en enkel fullmakt til å motta skatteopplysninger på vegne av en bekjent.

Det digitaliserte systemte makes the task complicated. På toppen av dette kommer et totally overbelastet guidance system.

Åpningstiden for guidance pr. The phone has started until the end of the day from 09.00 to 14.30. Sist gang jeg tried meg, var ventetiden 93 minute. «Takk for at du venter» – past participle eg ikke i mål før man «dessverre» må stenge.

Servicen skattemyndighendege har å by på om dagen, er en skam, mener Gro Hillestad Thune.

Norge skal ha som goal å få verdens most digitiserte publicen forvaltning. Vi som er systemtes kunder, har jo ikke annet valg enn å prøve å henge med så godt vi kan.

At the same time, you may actually expect to be the leader in the digitization process, and in a reasonable degree, you will be able to establish an order that helps us when you are fast, or you will lose your system, and you will lager.

Skatteetaten må vi alle verhde oss til, ogås vi som er hell- eller halvgamle. Den elendige servicen skattemyndighendege har å by på om dagen, er rjewels en skam.

Dere som har besikken, er nedutt til å kabbe oss som er systemtes kunder og så godt som mulig tryber å henge med, motsit for hjelp när vi «står fast».

Link to the source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *