Arteta med rosende ord til Glimt og Knutsen: – Jeg liker dem

LONDON/OSLO (Wr.) (Arsenal v Bodeau/Glimt 3–0) Arsenal play Bodeau/Glimt in the London match, men’s manager Mikel Arteta, manager Ketil Knutsens, man, forte, ross.

GJENSIDIG RESPECT: Mikel Arteta (th) and Kjetil Knutsen thanked each other for campen torsdag kveld.
Publish Publish

– Bare se på det laget har gyoert under hans ledesung med de ressourcene de har. Måten de spiller på og hvor modige de var her i dag. They tried to play their own game. De er godt organizati, og jeg liker dem, svarte Arteta på pressekonferansen betraits da VG spurte om hva han synes om jobebben Knutsen har gyoert med gultrøyene.

Also: A brilliant Tidvis Roundspilt from Arsenal

Knutsen har vært kipelt til flere ledige manager jobber i blant annet Premier League og skal man tro Arteta vil ikke interessen avta. At the end of the press conference, he expressed his admiration for the opposition and trainer colleagues.

– De er så modige og klare på hvordan de zverre å gøre det. De kom hit og trypte å spille akkurat slik de har gjort borte og hjemme mot alle otstandere. Det skal manageren deres ha æren for – at de har den troen i laget. Det er et vårås, vårås godt lag, sa Arteta.

– En selvfølge

Knutsen was on the other hand not satisfied with the Glimt delivered at the Emirates Stadium in London.

– Not the first time Vi kommer bra unna i det første kvarteret, men perhaps vi var var occupant av det og glemste de siste 30 minute. Det er hyggelig å høre (rosen fra Arteta), men for me er det en selvfølge at vi skal todre å spille. Hvis ikke du tør å spille på dette niveltre du ikke å stille opp en gang.

Score points from Glimt ble knust at Emirates Stadium:

Especially de første 45 minute var han misfornøyd med, det var da alt glapp for bortelaget. Eddie Nketiah and Rob Holding scored on 23 and 27 minutes, Fabio Vieira’s man a quick-fire 85th-minute score at Bodø/Glimt to keep their berth and do so cleanly after the break.

– We må just thank Arsenal and the quality they have, that we får kjände på det og ta det med oss ​​​​videre in everyday life, sa Knutsen som sa follende om hvorvo noen av spillerne slet litt extra:

– Det er noen av spillerne som ikke er på det nivelt vi verde fordi de har vært skaut, eller andre ting. Da får de heller ikke jobb sammen med de andre spillerne. It is very complex, but I believe that we can develop this team to deliver on a higher level on a European scale.

Returmøte om én uke

Arsenal captain Martin Ødegaard, som startet på benken og ble byttet inn den siste halftimen, mener Bodø/Glimt gjörd en god kamp.

– Det våger å være seg selv og våger å try å spille, but det er klart vi har et hautere nivå inne. Det er mange av gutta som er imponert. Det er kult at de kommer for å spille sitt spill her. Imposing.

– De våger å gøre sin greie og spille seg ut bakfra. Nesten litt vågalt noen ganger av keeperen, sa Ødegaard til VG.

Glimt får visitt av Sandefjord and Eliteserien first kommende söndag, og om en uke er det ässä returmøte på Aspmyra mot Arsenal.

– Vi får se hvor mye bedre det kan bli på de tre siste kampene i gruppen. Vi har to av dem mot de to antatt beste lagene på Aspmyra, og det er en förstellung for oss å spille på Aspmyra enn utpå her, sa Knutsen.

Publish

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *